A dog for all seasons

Terwijl ik druk bezig ben met de nieuwe collectie namen te geven, schiet me ineens de naam te binnen van een spelletje dat ik vroeger vaak op de computer speelde. Op een of andere manier vind ik het gewoon verschrikkelijk aandoenlijk. Daarom deel ik het graag met jullie.

SPELLETJES VAN “VROEGER”

Dit spelletje heb ik al talloze keren herontdekt, iedere keer vergeet ik het na een tijdje, en dan moet ik er ineens weer aan denken. Vaak weet ik de naam niet meer, maar vandaag moest ik er juist aan denken omdat de naam van een van de nieuwe collecties er op lijkt.

adogforallseasons-spel-oktoberdotsblog

“A dog for all seasons” heet het spel. Het is niet bijzonder speciaal, of uitdagend, of uitgebreid. Gewoon een simpel spelletje met hondjes die je door een druk op je spatiebalk over ballen heel moet laten springen. Maar op een of andere manier vind ik het gewoon ontzettend schattig. Vooral als je het met het geluid aan speelt, zo rustgevend.

adogforallseasons-ferryhalim-oktoberdotsblog

Alles spelletjes op deze website hebben deze fijne, zachte illustratie stijl en heerlijke muziekjes. Je kunt niet “winnen”, je werkt nergens naar toe, je score wordt niet opgeslagen. Gewoon lekker een beetje spelen om te ontspannen.

adogforallseasons-ferryhalim-orisinals-oktoberdotsblog

Mocht je je vervelen, neem dan vooral eens een kijkje en probeer wat verschillende spelletjes uit, ze zijn allemaal gratis.

Klik hier voor de website!

Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriet is!

Advertenties

One comment on “A dog for all seasons

  1. Oh dit is zo leuk, ik speelde dit vroeger ook zooo vaak! Ze zijn zo mooi gemaakt en zo schattig, heerlijk voor even tijdverdrijf. Bedankt voor de site, ik zocht ‘m al heel lang!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s